У погону пекаре АС, чији је власник дечко водитељке Јоване Јеремић - Драган Станковић, јуче је избио је пожар. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/јеремицјована/Твитер/РФантастицн

 

Надлежни органи јуче су испитивали шта може бити узрок пожара. Ово је трећи по реду пожар у пекари познатог српског привредника Драгана Станковића.

Наиме, Јована и Драган јуче се обратили припадницима седме силе, а један детаљ је свима привукао пажњу и због тога друштвене мреже горе.

У једом моменту, Драган је држао телефон, а на позадини маске његовог телефона јасно се види да се налази фотографија његове изабранице Јоване.

- Није тешко момци - написао један члан "X" мреже.

ФОТО: Принтскрин X Викторија

 

- Али што има Јовану на маски скскскск - гласио је такође коментер на поменутој мрежи. 

Он је истакао да овога пута препушта да надлежни органи раде свој посао, али да не зна шта може бити узрок пожара. Потврдио је да су му само 10 дана пре инциндента убацили живог миша у хлеб. 

- Ноћас сам добио позив око три сата. Дошао сам одмах на лице места и видео огроман пожар. Пробали смо да се борим са ватреном стихијом. Дошло је пуно ватрогасних возила, момци су оперативно радили на самом гашењу - открио је Драган. 

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Ново јутро

 

- Волео бих да знам узрок, али препустићемо то надлежним органима -  рекао је он, па се осврнуо на изјаву Јоване Јеремић да су нашли миша у хлебу, као и да су им пресечени каблови. 

- Јована је рекла истину. Из неких разлога нису хтели да ми кажу, то се десило у претходних 10-15 дана. Надлежне службе нека раде свој посао. Најбитније је да нема повређених. 

- Боримо се да санирамо штету и да се вратимо још снажнији у пуном капацитету. Јако брзо ћемо неке делове санирати, пре свега кров. Изгорело је 1500 квадрата крова. Оно што је најбитније, наши потрошачи ће несметано добијати наше производе - рекао нам је Драган, који је истакао да му је од кључне важности Јованина подршка. 

Ало