Фронтмен групе "Хари Мата Хари", певач Хајрудин Варешановић, из брака са супругом Аидом има двоје деце - сина Дамира и ћерку Нађу, а цео регион је својевремено причао и писао о његовој афери са извесном Мајом, са којом је добио ванбрачног сина Мака који веома личи на њега.

Фото: АТА имагес

 

 

Певач се, наиме, оженио својом изабраницом Аидом када је имао 19 година, а две године касније добили су ћерку Нађу. У једном интервјуу он је признао да је тада био исувише млад и неспреман за улогу оца, а скоро деценију касније (1994. године) је у браку са Аидом добио и сина Дамира.

Међутим, тек касније је испливало на видело да је певач две године раније (1992. године) добио и ванбрачног сина Мака, који како многи коментаришу веома личи на њега.

 

 

Иако су медији деценијама писали да је познати сарајевски певач за сина чуо знатно касније, те да је о његов наследник био један од разлога за распад његовог првог брака, Маја, мајка Мака Варешановића која је била у емотивној вези са Харијем из које се изродио син, за “Блиц“ је својевремено открила истину њиховог односа, те истакла да је певач од првог дана знао за свог сина којег је и признао и који носи његово презиме, те да ју је Хари посећивао и обилазио, као и то да су заједно учествовали у Маковом васпитању.

Мак се оженио 2017. године, а певач је био главни организатор венчања.

Блиц