Певач је у својој аутобиографији "Ово сам ја", описао како је разоткрио наводну превару Соње Вуксановић и познатог кошаркаша. 

Њихова заједница била је у веома лошем стању, али су живели заједно  због ћерке и медија. План је био да оду у Америку, али је певачу одбијена виза, а Соња је сама отишла и одсела код пријатељице у Мајамију.

- Вратила се насмејана, срећа јој се видела на лицу. Лежао сам на кревету и играо неку хазардерску игру… На срећу или на несрећу – угледам Соњин таблет… Укључим таблет и видим непотписану поруку, али са ликом пошиљаоца. Сличица, на њој неки брадоња. Порука упућена из Америке - пише у књизи.

Аца је описао кошаркаша, а из песудонима"Мајами", многи су схватили да је реч  о славном кошаркашу Марку Јарићу. Певач је био одлучан да разоткрије своју супругу. 

- Лукас већ извесно време сумња да га Соња вара. Никако није могао да утврди о коме је реч, све док му једно вече није пала идеја на памет да замени картице у телефонима и у Соњино име се дописује са особом са којом се она виђа. Остао је шокиран када је сазнао да је то Јарић - говорио је извор.

Решио је да не прави драму, па је то решио врло смишљено: 

- Како не би правио драму пре него што све изађе на видело, он је једно вече, док су били на вечери у Соњино име послао поруку Јарићу да га одмах позове на телефон. Кошаркаш је то и урадио, а онда је Лукас пружио Соњи телефон и рекао: "Неко те зове, јави се". Она је остала избезумљена и посрамљена, а фолкер је тако схватио да је ипак све истина - завршава извор.

Фото: Профимедиа

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: