Међутим, певачица не може да се помири са тим, те наставља да привлачи пажњу провокацијама. 

Селма је на свом Фејсбук налогу поделила снимак Маје Николић из једне телевизијске емисије, ругајући се њеном певању. Уз видео је ставиле емиотиконе који плачу. 

 

Певачица је покушала да пронађе оправдање за своје провокације, па је поткачила Огњена Амиџића и Мају Николић:

- Присутна сам у медијима, гостовала сам у најгледанијим емисијама, претпостављам да сам некоме засметала. Ја сам дошла и засијала, а у једној емисији која је ишла уживо сам реаговала на неке ствари, јер сам имала потребу да то урадим као жена, дама, мајка. Ту емисију су гледали и моји родитељи. Неки су се увредили, могуће је да су на неки начин ти што су били у емисији или водили емисију тражили неки разлог да мене оцрне у медијима, искористили су тај моменат, ја сам колатерална штета и жртвено јагње - изјавила је Селма.

Фото: АТА имагес

 

Маја је изјавила да би Селма требала да се извини Србији и Огњену: 

- Треба да се извини и Огњену и Србији и свима из Србије који воле њене песме јер је продана душа која је због пара показивала двоглавог орла сто је велика увреда за сваког Србина. Јер Косово и Метохија су колевка српства и никад нису били нити ће припадати Албанцима. Цар Лазар је заједно са свим косовским јунацима крв своју Свету пролио за то и цело Косово и Метохија су натопљени крвљу Срба јунака! Зато српску земљу нико не може да отме! Треба да је буде срамота колико је глупа испала а у ствари безобразна да се шлихта Албанцима јер да је читала историју знала би да се са националним и духовним питањем колевке српства не игра - закључила је певачица. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: