Многе је занимало каква је Драгана Косјерина приватно, па је екипа "Блица" посетила крај у коме лепа водитељка живи са супругом. 

Једна старија госпођа је имала само речи хвале за млади брачни пар: 


- Косјерина? Како не знамо. Она живи овде. Прелепа млада девојка. Увек насмејана и расположена. Лепо васпитано дете. Увек се фино јави. Није баш причљива, али је културна. Виде се манири. Није надмена иако је позната личност, а овај њен муж је исто фин момак. Баш су леп пар- каже комшиница и додаје:

- Када излазе из кола он јој отвара врата, носи кесе из набавке. Такви момци се ретко данас налазе. Имали су среће што су нашли једно друго. Једном сам му се јавила, али нисам знала да је странац, баш сам остала затечена. Ја кренула да причам, а он се смешка. На крају чух да је из Португалије.

Једна комшиница је рекла да је водитељка лепа и без шминке: 

- Лепа је из без шминке, а то је ретко данас. Седим често испред зграде, па видим ко улази ко излази. Долазе јој и ове колеге. Често видим Раденковићку и оног високог момка, мислим да се Стефан зове. Мада чешће Кристину. Њих две су баш блиске рекла бих. Нађу се често и ту у кафићу. Смеју се, опуштене су. Баш сам се изненадила за Кристину. Деловала ми је да је уображена, али видиш да није. И Драгана некада зна да изгледа мало уштогљено, али је права душица. Како је лепо видети тако младе особе, колегинице да се друже, а да нема сујете- каже ова жена.

У оближњој продавници рекли су како се остали понашају када уђе Драгана: 

- Баш ретко. Дође по неке ситнице. Углавном узме поврће и воће. Види се да води рачуна о изгледу. Пуна је манира, али није сада баш да је причљива. Када уђе, сви је погледају, па гледају да ли је нашминкана или не, шта је обукла, да ли има намештену фризуру. Али она је увек лепа и сређена- истакла је један помоћна радница.

- Да ли кале, лале или неко друго цвеће, али је често виђамо како са њима улази у стан. Ту је близу и пијаца, па и тамо зна некада да сврати, али и цвећара. Некада и прошета и булеваром и у руци носи цвеће. Она је као из неког филма- каже једна комшиница.

БОНУС ВИДЕО: