Сања је са Александром Ухрином добила сина Страхињу, а сада сматра да је много битније какве ће омладина изабрати животне партнере, него који ће факултет уписати. 

- Да ја имам ћерку, ја бих је много више саветовала да изабере доброг партнера наспрам себе, јер ако му роди дете, она ће бити везана за њега цео живот, а он може много да јој упропасти живот и због њега може да се разболи, него који ће факултет да упише и која ће јој бити средња оцена, и где ће да се запосли, и колико ће пара да има у новчанику - рекла је Сања Маринковић и објаснила:

 

 

- Веруј ми, можеш да имаш колико год хоћеш и успеха, и аплауза, и пара у новчанику, и безбрижан живот, који тај мушкарац може преко ноћи да ти поквари - поручила је водитељка у емисији.

Сања не крије да мушки део популације има предрасуде о њој:

- Не трудим се да разбијем било коме илузију о мени, јер свако има право да креира слику о оном другом, а можда сам временом схватила да ме баш брига шта други мисле. Трудим се да будем нежнија према себи. Па и ти мушкарци баш ме брига шта мисле о мени, онај прави зна шта треба да мисли и имаће храбрости да учини оно што други нису смели. Каква сам у четири зида ће они најсмелији да открију. Ја могу све, али бих волела да се појави тај мушкарац поред кога нећу умети баш све. Јесам сама, растављена, Страхиња живи са мном, имам каријеру која је врло захтевна, када ми је тешко ја купим авионску карту за срећу, кад стварност није најлепша ја побегнем, увек се некако снађем, али свако жели да има поред некога ко ће да јој улије да не мора све сама и то је најлепши осећај.

Водитељка је открила зашто сину није одмах саопштила да се разводи од његовог оца: 

- Нисам одмах суочила дете са истином, ја то нисам прихватала и то је много тежи пут и док ја њему нисам улила сазнање шта значи развод, док му нисам дала примере како живе његови другари чији су родитељи разведени. Он је мени једног дана рекао "А мама, ово је развод" ја сам му рекла "То је, видиш да ништа не фали", онда сам му рекла истину. Да сам слушала на време родитеље, ја бих се раније развела. Много ми је значила подршка породице. Веровала сам у љубав за цео живот, са том идејом сам се венчала. Данас верујем да у свету има много више великих љубави него великих бракова. Мислим да је брак превазиђена институција. Овај брак који постоји данас ми делује као бизнис модел.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: