Фолклер је отпутовао са својом трудном супругом Катарином у Турску на летњи одмор, а решио је да са њима отпутују и његова деца из претходних бракова. 

Дарко је на Инстаграм поставио фотографије са децом, а пратиоци су се одушевили: 

 

 

Предивна је и реакција Аниног супруга Данијела Недељковића. Ставио је коментар од четири црвена срца, а Ана се на тај коментар надовезала и додала детелину са четири листа и још два срца.

Супруга Дарка Лазића, Катарина, недавно је потврдила да је у другом стању, о чему је Курир први писао, а наследници ће дати име Срна.

- Треба да се извини и Огњену и Србији и свима из Србије који воле њене песме јер је продана душа која је због пара показивала двоглавог орла сто је велика увреда за сваког Србина. Јер Косово и Метохија су колевка српства и никад нису били нити ће припадати Албанцима. Цар Лазар је заједно са свим косовским јунацима крв своју Свету пролио за то и цело Косово и Метохија су натопљени крвљу Срба јунака! Зато српску земљу нико не може да отме! Треба да је буде срамота колико је глупа испала а у ствари безобразна да се шлихта Албанцима јер да је читала историју знала би да се са националним и духовним питањем колевке српства не игра - закључила је певачица.

 

 

- Каћа и ја смо причали о томе и сложили смо се да буде Срна. То име ми је некако мил. Волео бих да остане тако, а ако не буде, биће онако како Каћа одлучи, за сада је Срна - рекао је певач недавно за емисију Ексклузив.

БОНУС ВИДЕО: