Folkler je otputovao sa svojom trudnom suprugom Katarinom u Tursku na letnji odmor, a rešio je da sa njima otputuju i njegova deca iz prethodnih brakova. 

Darko je na Instagram postavio fotografije sa decom, a pratioci su se oduševili: 

 

 

Predivna je i reakcija Aninog supruga Danijela Nedeljkovića. Stavio je komentar od četiri crvena srca, a Ana se na taj komentar nadovezala i dodala detelinu sa četiri lista i još dva srca.

Supruga Darka Lazića, Katarina, nedavno je potvrdila da je u drugom stanju, o čemu je Kurir prvi pisao, a naslednici će dati ime Srna.

- Treba da se izvini i Ognjenu i Srbiji i svima iz Srbije koji vole njene pesme jer je prodana duša koja je zbog para pokazivala dvoglavog orla sto je velika uvreda za svakog Srbina. Jer Kosovo i Metohija su kolevka srpstva i nikad nisu bili niti će pripadati Albancima. Car Lazar je zajedno sa svim kosovskim junacima krv svoju Svetu prolio za to i celo Kosovo i Metohija su natopljeni krvlju Srba junaka! Zato srpsku zemlju niko ne može da otme! Treba da je bude sramota koliko je glupa ispala a u stvari bezobrazna da se šlihta Albancima jer da je čitala istoriju znala bi da se sa nacionalnim i duhovnim pitanjem kolevke srpstva ne igra - zaključila je pevačica.

 

 

- Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako mil. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna - rekao je pevač nedavno za emisiju Ekskluziv.

BONUS VIDEO: