Pevačica je na sceni prisutna više od tri decenije, objavila je 16 albuma i pravila je koncerte koji obaraju rekorde posećenosti.

NJeni koncerti 2006. i 2013. na Ušću drže rekord i na prvom mestu su najposećenijih na svetu ikad. Pritom, prošle godine je postala najmlađa dobitnica nagrade za životno delo na Saboru narodne muzike Srbije.

Tokom prošle godine, Ceca je planirala da priredi gala slavlje za 50. rođendan, a onda je otkazana proslava jer je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Obeležila je jubilarni rođendan u društvu porodice.  

Dočekala ga je na ulici, u pidžami jer su je članovi porodice u ponoć iznenadili vatrometom, balonima i cvećem.Dan posle toga je priređen svečan ručak u vili na Dedinju.  

 

 

Svetlana je ove godine napravila pravo iznenađenje, objavila je duet sa Željkom Joksimovićem. 

Svi jedva čekaju kako će je danas iznenaditi najbliži. Mnogi se sećaju Cecinog  44. rođendana i čestitki koje su joj uputili Anastasija i Veljko.

- Blistaj, blistaj, zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da ćemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka -napisala je Anastasija, dok je Veljko tom prilikom doveo trubače na maminu žurku.

(Alo)

BONUS VIDEO: