Певачица је на сцени присутна више од три деценије, објавила је 16 албума и правила је концерте који обарају рекорде посећености.

Њени концерти 2006. и 2013. на Ушћу држе рекорд и на првом месту су најпосећенијих на свету икад. Притом, прошле године је постала најмлађа добитница награде за животно дело на Сабору народне музике Србије.

Током прошле године, Цеца је планирала да приреди гала славље за 50. рођендан, а онда је отказана прослава јер је њена ћерка Анастасија изгубила бебу у петом месецу трудноће. Обележила је јубиларни рођендан у друштву породице.  

Дочекала га је на улици, у пиџами јер су је чланови породице у поноћ изненадили ватрометом, балонима и цвећем.Дан после тога је приређен свечан ручак у вили на Дедињу.  

 

 

Светлана је ове године направила право изненађење, објавила је дует са Жељком Јоксимовићем. 

Сви једва чекају како ће је данас изненадити најближи. Многи се сећају Цециног  44. рођендана и честитки које су јој упутили Анастасија и Вељко.

- Блистај, блистај, звездо највећа! Срећан ти рођендан, мама! Да никада не изгубиш свој сјај и да заувек будеш управо онаква каква јеси, јер ја ту ништа не бих мењала! Ти не заслужујеш звездано небо, већ целу васиону. Увек сам у теби имала великог узора и никада ме ниси изневерила. Целог живота си била највећи борац, и кроз успоне и падове, увек си била грациозна као звезда. Висока и недодирљива, али увек предмет дивљења и љубави. Зато, мама, ово је твој дан, и знам да ћемо га сви заједно у кругу наше породице и пријатеља прославити како доликује, а знам да си у том кругу и најсрећнија. Воли те твоја ћерка -написала је Анастасија, док је Вељко том приликом довео трубаче на мамину журку.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: