Певачица Нина Бадрић (51) на друштвеним мрежама одушевљава пратиоце својом лепотом, али и витком линијом.

Нина је нови режим исхране увела пре три године и стриктно га се придржава. Наиме, из исхране је избацила намирнице животињског порекла.

- Од када се овако храним, моје тело је у балансу, кожа и коса су сјајни, а снаге и енергије имам милион пута више у односу на пређашње године када нисам размишљала толико које намирнице уносим у себе.

Фото: Инстаграм принтскрин/badrich

 

 

- Пратила сам дуго начин исхране Новака Ђоковића и многих мени блиских људи који се тако хране годинама и заиста све има смисла. Моја снага се утростручила. И дух и тело. Осећам се одлично, полетно, бистро, снажно и свакоме препоручујем да здравом исхраном диже свој имунитет, а самим тиме килограми се топе. Ова промена је начин живота, а не једнократна дијета, а бенефити овакве исхране су заиста несагледиви за наше здравље и живот - испричала је Нина Бадрић.

Нина: "Не бавим се погрешним одлукама"

- Прошла су и та времена кад сам се бавила прошлошћу и погрешним одлукама. Сад само гледам према сутра и бавим се оним што живим. Наравно да сам направила грешке које су ме коштале, но жалити за тиме је изгубљено време. Други пут ћу паметније! - рекла је Нина недавно.

Фото: Инстаграм принтскрин/badrich

 

 

- Немам страхове. Од ничега и никог. Пуно радим на себи и схватила сам да су наши страхови имагинарна ствар. Што се треба десити десиће се. Не треба човек пуно главу разбијати око нечега што се тек треба догодити. Уствари лажем... Бојим се змија и њих не волим срести ни на две ноге, а камоли оне које пузе (смех) - додала је тад.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: