"У почетку је било јако тешко, иако је важило оно "шта те брига шта народ мисли". Онда се појављују информације које ти се унереде у живот", изјавио је музичар Жељко Јоксимовић на "Блиц" телевизији, говорећи о предрасудама које о њему круже.

У новој епизоди, друге сезоне "Цеца схоw", Светлана Цеца Ражнатовић угостила је колегу Жељка Јоксимовића.

Гостујући код Цеце, музичар је отворено проговорио о предрасудама које о њему круже и која је то најгора лаж коју је о себи чуо.

"Мисле да сам арогантан, да се шминкам"

Музичар Жељко Јоксимовић свој приватни живот чува подаље од очију јавности. О супрузи и деци ретко говори у јавности, а због свог чврстог става, многи, како он каже, сматрају да је арогантан.

Фото: АТА имагес

 

 

- Народу се не може угодити, ја сам просто онакав какав јесам. Жао ми је што сви мисле да сам арогантан, да се шминкам - рекао је Јоксимовић.

Истиче и да му је најтеже било на почетку каријере да се носи са лажима које су о њему кружиле.

Фото: АТА имагес

 

 

- У почетку је било јако тешко, иако је важило оно "шта те брига шта народ мисли". Онда се појавјљју информације које ти се унереде у живот. То сам пролазио у периоду када ми је Мина ишла у школу, моје дете је то све читало - искрено је рекао Жељко.

Највећа лаж коју је о себи чуо

- Свака лаж ме провоцира. Како год се поставио или мислио да то на тебе не утиче, организам ти то памти. Тужио сам пар пута и добио на суду. Највећа лаж је била да сам украо песму "Лане моје", тада је моја мајка од стреса добила херпес по целом телу - испричао је Жељко гостујући у "Цеца схоw"

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: