"U početku je bilo jako teško, iako je važilo ono "šta te briga šta narod misli". Onda se pojavljuju informacije koje ti se unerede u život", izjavio je muzičar Željko Joksimović na "Blic" televiziji, govoreći o predrasudama koje o njemu kruže.

U novoj epizodi, druge sezone "Ceca show", Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je kolegu Željka Joksimovića.

Gostujući kod Cece, muzičar je otvoreno progovorio o predrasudama koje o njemu kruže i koja je to najgora laž koju je o sebi čuo.

"Misle da sam arogantan, da se šminkam"

Muzičar Željko Joksimović svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti. O supruzi i deci retko govori u javnosti, a zbog svog čvrstog stava, mnogi, kako on kaže, smatraju da je arogantan.

Foto: ATA images

 

 

- Narodu se ne može ugoditi, ja sam prosto onakav kakav jesam. Žao mi je što svi misle da sam arogantan, da se šminkam - rekao je Joksimović.

Ističe i da mu je najteže bilo na početku karijere da se nosi sa lažima koje su o njemu kružile.

Foto: ATA images

 

 

- U početku je bilo jako teško, iako je važilo ono "šta te briga šta narod misli". Onda se pojavjljju informacije koje ti se unerede u život. To sam prolazio u periodu kada mi je Mina išla u školu, moje dete je to sve čitalo - iskreno je rekao Željko.

Najveća laž koju je o sebi čuo

- Svaka laž me provocira. Kako god se postavio ili mislio da to na tebe ne utiče, organizam ti to pamti. Tužio sam par puta i dobio na sudu. Najveća laž je bila da sam ukrao pesmu "Lane moje", tada je moja majka od stresa dobila herpes po celom telu - ispričao je Željko gostujući u "Ceca show"

(Blic)

BONUS VIDEO: