Brak Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović sklopljen je 12. maja u prisustvu malog broja najbližih ljudi.

Glumac i njegova izabranica, zgodna producentkinja, venčali su se u predivnoj na Topčideru, gde su obavili i set fotografisanja, a potom su se sa zvanicama zaputili u jedan od prestoničkih restorana gde su obavili svadbeni ručak.

Mesec dana od venčanja Sergej je dao tek jednu izjavu i otkrio savet Gorana Bregovića.

- Kaže on: "Šta, brak? Nemoj pre pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu, ni za dete, nemoj pre pedesete." Tako da sam ja faktički poslušao Bregovića - ispričao je Sergej pa izneo šok zaključak:

Foto: Instagram printskrin/isismo

 

 

- Brak je za mnoge zatvor. Znači, brak sam po sebi ne rešava nikakve vaše probleme ako ih imate. Morate da se pozabavite problemima i bolje da u brak uđete bez njih - rekao je Sergej za "Unu".

Da li se zaista vodio Breginim rečima ili je sudbina umešala prste, ne zna se tačno. Ono što je sigurno je da je dramski umetnik zaljubljen do ušiju.

O razlici u godinama

Podsetimo, Sergej (52) je nedavno progovorio o svom odnosu sa Isidorom (28) i istakao da im razlika u godinama nije problem.

Foto: Instagram printskrin/whistler_dick

 

 

- NJihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to. Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio, jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat "kada središ kuću, onda se pojavi i gost". Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako - rekao je on za "Novu".

(Una)

BONUS VIDEO: