Брак Сергеја Трифуновића и Исидоре Мијановић склопљен је 12. маја у присуству малог броја најближих људи.

Глумац и његова изабраница, згодна продуценткиња, венчали су се у предивној на Топчидеру, где су обавили и сет фотографисања, а потом су се са званицама запутили у један од престоничких ресторана где су обавили свадбени ручак.

Месец дана од венчања Сергеј је дао тек једну изјаву и открио савет Горана Бреговића.

- Каже он: "Шта, брак? Немој пре педесете, не ваља ни за тебе, ни за жену, ни за дете, немој пре педесете." Тако да сам ја фактички послушао Бреговића - испричао је Сергеј па изнео шок закључак:

Фото: Инстаграм принтскрин/isismo

 

 

- Брак је за многе затвор. Значи, брак сам по себи не решава никакве ваше проблеме ако их имате. Морате да се позабавите проблемима и боље да у брак уђете без њих - рекао је Сергеј за "Уну".

Да ли се заиста водио Брегиним речима или је судбина умешала прсте, не зна се тачно. Оно што је сигурно је да је драмски уметник заљубљен до ушију.

О разлици у годинама

Подсетимо, Сергеј (52) је недавно проговорио о свом односу са Исидором (28) и истакао да им разлика у годинама није проблем.

Фото: Инстаграм принтскрин/whistler_dick

 

 

- Њихови коментари немају никакве везе са љубављу, са љубављу има везе искључиво оно што се десило између моје венчане жене и мене. То је то. Сасвим сигурно да има истине у томе да сам се променио, јер сматрам да је јако глупо да се човек не мења. Ми мењамо ДНК сваки дан, а не себе и своје навике уколико смо наравно паметни. Вероватно јесам и вероватно је то био онај моменат "када средиш кућу, онда се појави и гост". Заиста сам почео да сређујем кућу скоро годину дана него што се гост појавио, верујем да је ово искључиво резултат тога. Да ја нисам нисам заврнуо рукаве да поспремим кући, да ли би се гост уопште појавио. Али учинио сам тај напор и Богу хвала то је тако - рекао је он за "Нову".

(Уна)

БОНУС ВИДЕО: