Биковић је први пут о томе отворено говорио, те открио да није пристао на ултиматум и да се не каје због тога што није одступио од својих уверења, јер би се због тога осећао лоше.

Фото: АТА имагес

 

- Чињеница је да би учешће у таквој серији могло да ми отвори неке нове могућности. Али моја каријера је и до сада имала занимљив пут, и нема разлога да и даље не уживам у овој чудесној вожњи. Нисам пристао на ултиматум, јер се не бих осећао добро да јесам. Ма где да је то могло да ме одведе. Наравно, у једном тренутку постојала је могућност да кажем "магичне речи" и онда бих остао у подели. Али сваки пут кад сам издао себе и своја уверења, небитно да ли сам то урадио из велике жеље, незнања, лакомислености или страха, осећао сам се лоше. После овог догађаја осећам се добро - рекао је Милош за "Недељник".

Фото: АТА имагес

 

Милош каже да се не осећа као жртва, а причао је и о упливу политике у уметност.

- Одавно ми је јасно да се политика, тачније, не политика, него нека њена "прљава сестра", увлачи у све поре наших живота. Чак и у уметност и спорт. И мути воду, трује бунаре, свађа, клевеће и прља. Немам страх да ћу бити означен у будућности, или будућим сарадњама, немам страх јер сам у то сигуран. Али ме то не брине - истакао је глумац.

Милош Биковић ће, са друге стране, у трећем делу франшизе "Јужни ветар" глумити са глумицом Кораимом Торес, а више детаља о томе погледајте у одвојеном тексту: Чувена Касандра са Милошевом Биковићем игра у "Јужном ветру 3", ево какву улогу добија.

Недељник / Пулс