Наша прослављена тенисерка, и за многе једна од најлепших Српкиња, у складном је браку са немачким фудбалером и бившим капитеном репрезентације, а труде се да своју интиму чувају од очију јавности. Када су се 2016. године венчали, у немачкој штампи су се одмах појавили и наводни детаљи из предбрачног уговора Ане Ивановић и Бастијана Швајнштајгера.

Швајнштајгер (39) и његова три године млађа супруга су пре венчања потписали уговор у ком свако задржава имовину стечену пре брака. Тако се српска тенисерка осигурала да не остане без десетак милиона евра које је тад имала на свом рачуну, док је фудбалер већи део своје зараде уложио у некретнине.

После разговора са родитељима Ана је донела одлуку да је то најбоље решење, а Бастијан није имао ништа против, пренеле су "Новости". "Све је до детаља разрађено на више од десет страница уговора. Ана има доживотни уговор с Адидасом, према којем ће зарадити више од сто милиона евра, а и то је осигурано овим уговором", рекао је медијима пријатељ пара, а преноси "бука".

Одвојени банковни рачуни

Интересантно је да су њих двоје, пре свега, иако су у браку, одлучили да имају одвојене банковне рачуне. "Њих двоје улазе у брак, али то не значи да ће спајати рачуне. Адвокати су Бастијана саветовали да свако од њих има свој рачун", испричао је извор за Блиц.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Анекс за наследнике

Немачки закони налажу да њихови предбрачни уговори буду састављени у ситне детаље, па се и пре венчања направио план за наследнике без обзира на то колико их буде. "Оног тренутка када постану родитељи, мењају се одређене тачке уговора и то је већ предвиђено припремљеним анексом. Наравно да ће тада расподела финансија бити другачија у односу на садашњи тренутак када њих двоје немају деце", објаснио је раније извор Блица.

- Ана и Бастијан су потписали предбрачни уговор. После разговора са родитељима Ана је донела одлуку да је то најбоље решење, а Бастијан није имао ништа против - рекао је за "Пинк" извор близак познатој тенисерки и додао: "Њима новац никада није био важан, тако да овај папир неће утицати на њихове односе. Уговор је потписан неколико дана пре њиховог одласка у Венецију."

Славни пар има три сина, Луку (6) и Леона (7) а прошле године су све изненадили вешћу да је на свет стигао и трећи наследник.

Фото: Профимедиа

 

 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО