Како то преносе казахстански медији, изабраница његовог срца предомислила се неколико дана пре венчања, а на шта су он, његова породица и његови пријатељи одговорили на необичан начин.

Будући да је ионако све већ било плаћено, одлучили су да се свеједно окупе и добро забаве уз музику и плес, а подршку остављеном младићу пружио је и водитељ програма:

- Данас је диван дан, данас славиш своју слободу - поручио му је.

Како се младић заиста осећао изнутра, можемо да претпоставимо, али сузу није пустио чак ни када је пред њега стигла свадбена торта коју је морао да сече сам, без њене руке да му помогне.

Портал Курсив у међувремену је додао информације да се Павел са неименованом девојком претходно забављао само два месеца па у наставку нагласио да се она на њега наљутила јер није хтео да поштује њене жеље везане за број гостију.

Девојку је, наводно, узнемирило то што јој Павел није омогућио да на венчање позове све драге јој људе, те се од њега опростила уз речи: "Или ћеш звати моју родбину или ћу отказати венчање. Наћи ћу још 20 мужева, али нико ми неће заменити родитеље", пренео је Курсив.

БОНУС ВИДЕО: