Кристијан Иличић који је обишао земљу уздуж и попреко, јавно је похвалио на својим каналима на друштвеним мрежама момка из Ниша који је као конобар послуживао Кристијанов сто на свечаности која се одржавала у царском граду.

Момак чије се име још увек не зна, није одушевио само Кристијана и његове пријатеље, већ и све оне који прате чувеног блогера. Окретан и брз, а уз све то и насмејан, младић је одушевио све начином на који је послуживао госте.

"Овај конобар из Ниша би требао добити повишицу! Хотел, молим вас реагирајте", написао је Иличић уз снимак конобара како распеван и расплесан послужује Кристијана и његово друштво за столом. "Супер је лик", додао је Иличић у коментарима.

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Испод његове објаве почели су да се нижу коментари одушевљених пратилаца који нису штедели лепе речи за вредног Нишлију. Оно што је ипак све највише интересовало јесте да ли је момак добио адекватан бакшиш.

Конобар није прошао без бакшиша

"Само онај ко нема један милиграм душе у себи не би оставио добар бакшиш за овакву услугу и овај добар вајб. 20 евра и да ти целу свадбу буде пун астал", гласио је један од коментара.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Како се питање бакшиша покретало више пута, Илинчић је на крају свима одговорио видео-снимком на којем се види како даје напојницу веселом и марљивом Нишлији.

"Тако се то ради, момак је заслужио сваки динар", "Овај момак ме инспирише са каквом вољом и еланом ради, не бих жалио целу плату да му дам", гласили су неки од коментара испод Иличићевог снимка насталог на весељу у Нишу, преноси Блиц.

БОНУС ВИДЕО: