Крстарење може бити један од најлуксузнијих начина путовања, наравно, под условом да не добијете морску болест.

Као и свако летовалиште, постоје правила којих се гости морају придржавати, али један човек је био шокиран када је чуо до које мере иду правила.

Марк Себастијан је на деветомесечном крстарењу Роyал документовао своје путовање на друштвеној мрежи ТикТок, а показало се да правила иду и даље од гашења светла до 22 сата и стишавања буке.

Његови пратиоци били су изненађени оним што им је открио. На пример, да бисте користили пеглу морате да платите осам долара, међутим то правило је безазлено у односу на оно због којег је Марк и покренуо ову причу, а односи се на забрану коју је научио на тежи начин.

Једна ствар о којој никада не би требало да причате док сте на морском крстарењу је Титаник.

Фото: Јутјуб принтскрин/WELT Documentary

 

Марк је у видеу рекао: "Ко је то знао? Ја нисам. Рекао сам људима у просторији у којој се руча да је наш брод само 100 стопа дужи од Титаника. Само спомињање брода људе је оставило у неверици."

"Кад сам то рекао, прибор је почео да пада, а сви су конобари одједном заћутали и гледали ме", додао је. Марк није знао што се догађа, све док му његов пријатељ није шапнуо на уво. Ипак, каже да није могао да зна да је забрањено причати о Титанику, али да разуме зашто то ствара нелагоду код других.

Маркова прича изазвала је много коментара његових пратилаца: „Жао ми је, али ако идем на брод наравно да ће ми теме бити Титаник и ОцеанГате."

Један корисник је рекао: „Не бих могао да причам о Титанику, дефинитивно би ми то уништило искуство."

Најзанимљивији коментар био је: "Да ли је прича о Титанику за крстарења исто што и Магбет за позоришта?"

Фото: Профимедиа

 

Међутим, ако сте мислили да ствари не могу бити чудније, преварили сте се.

Марк је у видеу открио да бродови обично имају своје "куме" - конкретно оном на којем је био кума је била Вупи Голдберг. Била је чак и урамљена слика глумице. Сматра се да кума брода доноси срећу и заштиту броду.

(ЛадБибле)

БОНУС ВИДЕО: