Kako to prenose kazahstanski mediji, izabranica njegovog srca predomislila se nekoliko dana pre venčanja, a na šta su on, njegova porodica i njegovi prijatelji odgovorili na neobičan način.

Budući da je ionako sve već bilo plaćeno, odlučili su da se svejedno okupe i dobro zabave uz muziku i ples, a podršku ostavljenom mladiću pružio je i voditelj programa:

- Danas je divan dan, danas slaviš svoju slobodu - poručio mu je.

Kako se mladić zaista osećao iznutra, možemo da pretpostavimo, ali suzu nije pustio čak ni kada je pred njega stigla svadbena torta koju je morao da seče sam, bez njene ruke da mu pomogne.

Portal Kursiv u međuvremenu je dodao informacije da se Pavel sa neimenovanom devojkom prethodno zabavljao samo dva meseca pa u nastavku naglasio da se ona na njega naljutila jer nije hteo da poštuje njene želje vezane za broj gostiju.

Devojku je, navodno, uznemirilo to što joj Pavel nije omogućio da na venčanje pozove sve drage joj ljude, te se od njega oprostila uz reči: "Ili ćeš zvati moju rodbinu ili ću otkazati venčanje. Naći ću još 20 muževa, ali niko mi neće zameniti roditelje", preneo je Kursiv.

BONUS VIDEO: