У погону пекаре чији је власник дечко водитељке Јоване Јеремић, бизнисмен Драган Станковић, избио је пожар пре неколико дана.

Јована и Драган открили су шта се дешавало и признали да је штета огромна, када се све сумира, али и да су одмах прионули на реновирање и куповину нове опреме.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имали смо позив у три сата ноћу, ја сам истрчао из кревета, то је била огромна ватрена стихија коју је било тешко угасити. Огромна је штета, видећемо колика када се утврди. Сви запослени су океј, Богу хвала нико није повређен - рекао је Драган, а онда се Јована наводезала:

- Ова прича је од државног значаја...Драган је по том питању скроман, ја ћу рећи искрено. Немогуће је да се за три године десе три пожара, два у последње време. Данас је то Драган, сутра може да буде било ко. Наравно да сам била уплашена, он је излетео из куће у три ујутру, то је за мене био велики стрес. Заборавио је и ланац и све, у гаћама је истрчао и отишао тамо где је погон. Заиста је било драматично и трауматично - рекла је Јована, а Драган је додао:

- Наравно да ми је тешко, лакше ми је уз Јовану имам велику подршку од ње. Две производне линије су изгореле, једну смо већ купили, стиже јако брзо. На прву што смо могли да видимо, штета је, онако грубо 1,5 милиона евра.

Фото: Фејсбук/Jovana Jeremic

 

 

- Ја бих волела да имам друго дете, нисам рекла да ће бити сада. Ја се прве трудноће ни не сећам, тако сам је лагано изнела - рекла је Јована и признала како њени родитељи реагују на Драгана.

- Први пут у животу је она срећна, обожавају Драгана. Моја мама је често на блок листи, такви су нам карактери, онда они комуницирају са Драганом. Ја сам поносна на своје родитеље, они су господа - искрена је била Јована у емисији "Премијера - Викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: