Славни фудбалер Дејвид Бекам (49) недавно је постао предмет велике пажње на друштвеним мрежама након што се похвалио својим новим хобијем - пољопривредом. Наиме, Бекам је на свом Инстаграм профилу објавио видео у којем демонстрира своје вештине вађења младог лука, уз коментар да је "пелудна грозница влада" али да ће "мед то решити". Уз то, Бекам је похвалио своју супругу Викторију, истичући да ће имати свеж млади лук за наредне оброке.

 

 

Овај неочекивани потез бившег фудбалера изазвао је лавину коментара на друштвеним мрежама, где су га многи прозвали "Фармер Бекам" и изразили одушевљење због његовог новог животног позива. Неки су чак предложили да би ова фаза Бекамовог живота могла бити занимљива основа за ријалити шоу.

"Фармер Бекам", "Ово је видео који нам је требао", "Свиђа ми се ова Бекамова фаза" и "Ово би био добар ријалити шоу", неки су од коментара.

 


Бекам, који сада живи на фарми са својом породицом, редовно дели делове свог новог живота на друштвеним мрежама, показујући како ужива у раду на фарми и бризи о животињама. У једном тренутку, чак је и једна од његових кокошки упала у кадар током снимања, што је насмејало многе његове фанове.

 

У сваком случају, Дејвид Бекам је још једном доказао да је спреман да се посвети новим изазовима и да ужива у сваком тренутку свог живота, без обзира на то да ли је то на терену или на његовој породичној фарми.

Ало