Кејт Мидлтон биће сутра на обележавању службеног рођендана краља Чарлса ИИИ. Представник Бакингемске палате преноси реакцију монарха на овај важан обрт, који се десио скоро тачно пет месеци након што је принцеза од Велса оперисана у Лондону (тешка операција абдомена), готово три месеца након што је рекла да болује од рака и шест месеци након што је није било у јавности.

Краљ Чарлс је одушевљен храбром одлуком Кејт Мидлтон да сутра присуствује Троопинг тхе Цолор у Лондону док она наставља да се бори са раком. Монарх се веома се радује свим елементима сутрашњег дана.

 

 

Кејт Мидлтон је унапред разговарала са краљем о свом доласку на сутрашњу свечаност. Принцеза од Велса и даље остаје пуковник Ирске гарде, али под мало другачијим околностима, па ће је заменити генерал пуковник Џејмс Бакнол.

Упитан како се принцеза осећа, представник Кенсингтонске палате поручио је: "Као што је рекла, лечење добро напредује и радује се што ће се сутра придружити породици. Као што је истакла у својој поруци, а као што сви који примају хемиотерапију знају, она има добрих и лоших дана".

Из Кенсингтонске палате истакли су да принцеза више неће коментисати своје лечење и да неће говорити више о том процесу, пише Даилy маил.

Кејт Мидлтон коју са краљем спаја посебна веза, огласила се данас и објавила нову фотографију као и нове детаље о свом здравственом стању. Обрадовала је све вешћу да ће бити сутра на обежавању рођендана краља Чарлса ИИИ. Ово је њено најважније оглашање након штом је 22. марта рекла да болује од рака у емотивној поруци у продукцији ББЦ студија. Принцеза од Велса је потврдила гласине да ће се појавити сутра у јавности.

Фото: Профимедиа

 

 

- Као што сви који пролазе хемиотерапију знају, постоје добри и лоши дани. "Тих лоших дана осећате се слабо, уморно и морате да се препустите да се ваше тело одмори. Али у добрим данима, када се осећате снажније, желите да најбоље искористите да се осећате добро.

Моје лечење је ту току и трајаће још неколико месеци. У дане када се осећам довољно добро, задовољство ми је да се укључим се у школски живот, проводити време бавећи се стварима које ми дају енергију и позитивност, као и да почнем да мало радим од куће.

Радујем се што су овог викенда са својом породицом да будем на Краљевој рођенданској паради и надам се да ћу имати неколико јавних ангажмана током лета али исто тако знам да се нисам у поптуности опоравила.

Прочитајте у целости обраћање Кејт Мидлтон.

Учим како да будем стрпљива, посебно са неизвесношћу. Узимам сваки дан онако како долази, слушам своје тело и допуштам себи да одвојим потребно време за оздрављење".

На крају је поручлила: "Много вам хвала на разумевању и свима вама који сте тако храбро поделили своје приче са мном".

Кејт Мидлтон која је новим оглашавањем открила пет кључних детаља, саопштила је 22. марта да болује од рака, а 16. јануара је имала операцију због проблема са абдоменом, у Лондону. Лечење против рака траје од краја фебруара.

Блиц жена