Британска манекенка Наоми Кембел, жива легенда моделинга, изненадила је све 2021. године када је саопштила да је постала мајка једне девојчице, а потом је прошлог јуна добила и сина.

Фото: Профимедиа

 

Она је пре три године истакла колико је срећна због нове животне улоге, потврдила да биолошки родитељ своје ћерке и да она није усвојена, а није се много оглашавала тим поводом нити експонирала често своју децу.

Наоми је сада одлучила да проговори и у интервјуу за Тимес открила како је дошла до своје улоге мајке.

– Моје бебе су ми све. Због тога стрепим од будућности – истакла је.
Кембелова је објаснила да никада није трагала за мушкарцем који ће бити отац њене деце и да је "срећна што је самохрана мајка", што је довело до питања је ли то постала уз помоћ сурогат мајке.

 

– Јесам – рекла је Наоми Кембел и додала да се нада бољем свету за своју децу. – Они су 110 посто мој приоритет. Морам да будем с њима првог дана школе.

Манекенка је истакла и да је забринута јер млађе генерације нису заинтересоване за родитељство, а инсистира да се оно увек исплати, без обзира на то колико су околности тешке.

– Чула сам младе девојке како кажу да је прескупо имати децу и да их можда не желе, а ја сам им говорила: "Предомислићеш се. Желећеш да будеш мама". Разумем да је, економски, тешко. Али моја мама није имала ништа и успела је. Вреди тога. Невероватно је – каже супермодел.

 

Подсетимо, свет је сазнао да је Наоми Кембел добила прво дете када је манекенка поделила фотографију стопала своје ћеркице уз топло саопштење.

– Прелепо мало чудо ме је одабрало да будем њена мама.

Почаствована сам што имам ову нежну душу у свом животу и немам речи да опишем везу коју делим с тобом, анђеле. Нема веће љубави — поручила је Наоми.
Потом је прошле године све обавестила да је добила и сина.

– Драги мој, знај да си вољен преко сваке мере и окружен љубављу од тренутка када си нас почастио својим присуством. Прави дар од Бога, благословен био – написала је манекенка на Инстаграму и нагласила да "никада није касно да постанете мама".

Након што је откривено да је добила ћерку, пријатељи Наоми Кембел открили су за медије да је она дуго маштала о мајчинству, као и да је кума деци многих својих пријатељица.

Глоссy