Britanska manekenka Naomi Kembel, živa legenda modelinga, iznenadila je sve 2021. godine kada je saopštila da je postala majka jedne devojčice, a potom je prošlog juna dobila i sina.

Foto: Profimedia

 

Ona je pre tri godine istakla koliko je srećna zbog nove životne uloge, potvrdila da biološki roditelj svoje ćerke i da ona nije usvojena, a nije se mnogo oglašavala tim povodom niti eksponirala često svoju decu.

Naomi je sada odlučila da progovori i u intervjuu za Times otkrila kako je došla do svoje uloge majke.

– Moje bebe su mi sve. Zbog toga strepim od budućnosti – istakla je.
Kembelova je objasnila da nikada nije tragala za muškarcem koji će biti otac njene dece i da je "srećna što je samohrana majka", što je dovelo do pitanja je li to postala uz pomoć surogat majke.

 

– Jesam – rekla je Naomi Kembel i dodala da se nada boljem svetu za svoju decu. – Oni su 110 posto moj prioritet. Moram da budem s njima prvog dana škole.

Manekenka je istakla i da je zabrinuta jer mlađe generacije nisu zainteresovane za roditeljstvo, a insistira da se ono uvek isplati, bez obzira na to koliko su okolnosti teške.

– Čula sam mlade devojke kako kažu da je preskupo imati decu i da ih možda ne žele, a ja sam im govorila: "Predomislićeš se. Želećeš da budeš mama". Razumem da je, ekonomski, teško. Ali moja mama nije imala ništa i uspela je. Vredi toga. Neverovatno je – kaže supermodel.

 

Podsetimo, svet je saznao da je Naomi Kembel dobila prvo dete kada je manekenka podelila fotografiju stopala svoje ćerkice uz toplo saopštenje.

– Prelepo malo čudo me je odabralo da budem njena mama.

Počastvovana sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu i nemam reči da opišem vezu koju delim s tobom, anđele. Nema veće ljubavi — poručila je Naomi.
Potom je prošle godine sve obavestila da je dobila i sina.

– Dragi moj, znaj da si voljen preko svake mere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojim prisustvom. Pravi dar od Boga, blagosloven bio – napisala je manekenka na Instagramu i naglasila da "nikada nije kasno da postanete mama".

Nakon što je otkriveno da je dobila ćerku, prijatelji Naomi Kembel otkrili su za medije da je ona dugo maštala o majčinstvu, kao i da je kuma deci mnogih svojih prijateljica.

Glossy