Позната певачица Тања Савић говорила је пред премијерним камерама у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' о свим актуелним темама, а на почетку говорила је о свом синоћњем наступу, а потом је открила и све о нападу бившег супруга Душана Јованчевића, који јој је, како певачица истиче, хаковао Фејсбук профил. 

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

- Утисци су се слегли, синоћ су ми тражили нове песме и то је најбољи показатељ да су се неке песме већ издвојиле. Ја сам дала све од себе да текстови буду какви јесу и да то буду песме за наредних 10 година да се слушају. Као да ми је Бог испунио све жеље. Као да су ми се путеви сами наметали и као да сам те стазе сама газила, нисам ништа форсирала и све ми се само наметало и пружило - поручила је Тања пред премијерним камерама и присетила се тешког периода свог живота, али и оних који је оспоравају.

- Ја сам у претходном периоду свог живота била угњетавана. Ја сам живот гледала кроз ружичасте наочаре, сад кроз овај посао видим. Ја сам једна обична Тања Савић из народа, мени се све то оспорава од стране душебрижника неких. Тих људи ми је жао, пљували су ми песму, нисам знала да људи могу да ме мрзе. Ја важим за особу која нема скандале неке и свима жели добро. И ја имам хејтере, то се стварно отело контроли - поручује Савићева, а онда је открила и какав проблем јој је направио бивши муж.

Фото: Новости

 

- Ја не могу ни најмању ситницу да сакријем, мени се све види. Како зрачим, тако се то види на мени. Народ је навикао да ме види на неким бољим фреквенцијама. На мом лицу се види да сам у задње време доста нервозна. Дошло је тешко време да једна личност мора свашта да носи на својим леђима... Мени је и Фјесбук профил хакован. Људи не могу да ми шерују песме. Мени је мој бивши партнер хаковао профил, не желим ни име да му споменем, то је било давне 2020. године кад смо се растали. Украден ми је мој идентитет, врло је могуће да користи мој профил и да ми квари посао. Давних дана сам покушала да му то кажем - открила је певачица, а онда је проговорила о веренику Мухамеду Мукију Бешићу.

- Баш сам рекла мом партнеру да направимо неки хаос у Арени, да ме запроси као... Ја то не бих могла да поднесем, ја бих плакала. Ја ћу само у једном тренутку да се оборим и да плачем од среће. Највећи благослов ми је да с њим одем кући жива и здрава и да загрлим своју децу. Моји синови су моја највећа подршка и снага - каже Савићева.

Република