Мајка четворо деце (46) погинула је у суботу у насељу Мајур код Шапца када је на њу налетео мотор којим је управљао један малолетник, који је прошао са тешким повредама. Несрећна жена се враћала из наднице, а у село су је кобног поподнева довезле колеге.

"Тај цео дан провела је у малињаку. Колеге су је на крају смене довезле до њеног села Мајур. Она је изашла из аута и кренула да обилази возило које је било паркирано испред. Обишла га је с унутрашње стране и кренула да прелази улицу. Не знамо да ли је добро видела и уверила се да може да пређе улицу, али је искорачила неколико метара на коловоз", за медије говори мештанка.

Тада је наишао дечко на мотору и директно је ударио. С њим је било још једно млађе дете. Они су пали с мотоцикла, а Јелена је одлетела неколико метара. Пролазници су позвали Хитну помоћ, која је збринула и њу и дечаке", наглашава саговорница.

Несрећна жена преминула је у колима Хитне помоћи на путу до Ургентног центра шабачке болнице. Малолетни возач мотоцикла је у истој здравственој установи збринут са тешким повредама, а његов млађи сувозач има лаке повреде.

Преминула је иза себе оставила четворо деце, а да трагедија буде још већа, једно од њих је тог дана требало да слави матуру.

"Чули смо да је њена ћерка те вечери требало да слави матуру, не знамо да ли малу или велику. Само знамо да се у тренутку трагедије припремала за своје велико вече, а онда су јој јавили да је остала без мајке. Уместо да се радује крају школе с другарима, она ће сад да сахрањује маму. Замислите колики је то бол за једну девојчицу. Бог нека јој помогне - прича пријатељица породице, гутајући сузе.

Мештани насеља Мајур су веома потресени трагедијом која је задесила њихово место, а за погинулу жену имају само речи хвале.

"Како је то дивна и вредна женица била. Радила је од јутра до мрака. Ништа јој није било тешко. Размишљала је само о томе како да прехрани своју дечицу и да им све обезбеди", истиче мештанка села.

Како кажу Јеленине комшије, возача мотоцикла нико не познаје.

"Тог дечака никада нисмо видели и не знамо ништа о њему. Вероватно је дошао из неког суседног места да се провоза код нас, али ко још седа на мотор да би возио 50 км на сат. Вероватно је дао гас, мислећи да нико неће прелазити улицу, и ето трагедије", закључују мештани.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО