Оптужбе су негирали сви сем тројице окрвиљених-сарадника који су признали извршење свих кривичних дела која су им оптужницом стављена на терет.

Беливук је негирао кривицу и навео да ће износити одбрану али да у овој фази неће одговарати на питања. 

Марко Миљковић је такође негирао кривицу и рекао да ће на питања суда одговарати, као и да ће на питања тужилаштва одговарати кад му доставе налаз обдукције како је рекао "наводно несталих". 

Милош Будимир је рекао да не зна ништа о стварима које је тужилац навео па нема шта да призна, док је његов брат Марко Будимир негирао кривицу. 

Окривљени-сарадник Срђан Лалић је навео да је крив по свим тачкама оптужнице и да ће детаљно изнети одбрану, што су рекли и окривљени-сарадници Бојан Хрватин и Никола Спасојевић.

Небојша Јанковић, Владе Драганић, Дејан Тешић, Немања Ђурић, Немања Лакићевић, Марко Андрић, Александар Вучељић, Милован Тадић, Филип Ивановски, Слађана Секулић, Никола Стефановић, Владимир Грек, Алекса Шејић, Мијат Симеуновић, Милош Лукић Селак, Алекса Дуњиић, Војислав Ђорђевић, Владимир Димитријевић, Сенад Решовић, Драган Митровић су негирали кривицу. 

Потом је тужилац у уводном излагању навео доказе које је тужилаштво прикупило као доказ да су припадници групе извршили дела која су им стављена на терет, те је додао да поред исказа окривљених-сарадника и комуникације са криптоване апликације "Скај" постоје бројни биолошки трагови убијених, а који су пронађени у кући у Ритопеку где су, како се сумња, оптужени секли тела својих жртава и млели у машини. 

Суђење се наставља сутра када ће адвокати изнети своја уводна излагања.

Првом оптужницом, која је написала на више од 300 страна, припадници се терете за убиства Александра Глигоријевића званог Пуки, Горана Величковића Гоксија, Милана Љепоју, Лазара Вукичевића и Здравка Радојевића.

Истом оптужницом пруипадници су оптужени за трговину дрогом, нелегално држање и ношење оружја, отмице и силовање.

Како се наводи у оптужници припадници групе су три дана у просторијама ресторана у Хумској, односно на стадиону Партизана, држали И.С. ког су тукли, мучили и силовали.

Овом оптужницом је обухваћена и тачка која се односи на трговину дрогом, а коју су како се сумња држали у просторијама стадиона. 

Другом оптужницом припадници се терете за убиства Николе Митића и Горана Михјаловића. 

Суђење је кренуло из почетка због промене предеседнице судског већа, односно јер је Винка Бераха Никићевић која је раније била председница већа отишла у пензију.

Оптужени Борис Карапанџић није дошао на данашње суђење, јер, како је указано медицинском документацијом, он је оперисао тетиву, док је оптужени Алекса Стошић изостао због операције проширених вена на нози.

У односу на њих је судија раздвојила поступак.

БОНУС ВИДЕО: