У Чачку је данас пронађена двадесетогодишња девојка без свести испод пешачког моста у насељу Љубић. На срећу, након што је пребачена у Општу болницу у Чачку, лекари су потврдили да је у стабилном стању и ван животне опасности.

Девојка, чије име није објављено, довезена је на ургентно одељење са видљивим повредама у пределу грудног коша и врата. Лекари су одмах предузели неопходне дијагностичке процедуре и пацијенткиња се и даље налази под опсервацијом.

Полиција се још увек није званично огласила о овом случају, а остаје непознато да ли је девојку напао неко или је можда у питању покушај самоубиства. Пролазници који су затекли њено непомично тело приметили су видљиве трагове крви и одмах позвали Хитну помоћ и полицију.

Један од очевидаца изјавио је да је прозор заиста "био тежак", те да је девојка лежала без свести са видљивим повредама. На месту инцидента остале су њене личне ствари, што додатно буди сумњу и тајновитост овог случаја.

Очекује се да ће надлежне институције ускоро изнети више информација о овом догађају како би се расветлила цела ситуација.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: