U Čačku je danas pronađena dvadesetogodišnja devojka bez svesti ispod pešačkog mosta u naselju LJubić. Na sreću, nakon što je prebačena u Opštu bolnicu u Čačku, lekari su potvrdili da je u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

Devojka, čije ime nije objavljeno, dovezena je na urgentno odeljenje sa vidljivim povredama u predelu grudnog koša i vrata. Lekari su odmah preduzeli neophodne dijagnostičke procedure i pacijentkinja se i dalje nalazi pod opservacijom.

Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ovom slučaju, a ostaje nepoznato da li je devojku napao neko ili je možda u pitanju pokušaj samoubistva. Prolaznici koji su zatekli njeno nepomično telo primetili su vidljive tragove krvi i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Jedan od očevidaca izjavio je da je prozor zaista "bio težak", te da je devojka ležala bez svesti sa vidljivim povredama. Na mestu incidenta ostale su njene lične stvari, što dodatno budi sumnju i tajnovitost ovog slučaja.

Očekuje se da će nadležne institucije uskoro izneti više informacija o ovom događaju kako bi se rasvetlila cela situacija.

(Republika)

BONUS VIDEO: