Према наводима њене блиске сараднице, Кристина се борила са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама, а свега пет дана пред смрт, објавила је видео на свом Јутјуб каналу.

Кристина је започела Јутјуб каријеру као гејмерка, играла је игрице, а потом је ушла у многе драме, које су се истакле у сам врх популарности.

Последњи снимак

Игрица коју је играла зове се ''Сквид гејм'', јужнокорејска серија која је за месец дана постала хит, а посебно међу млађима. Стручњаци сматрају да је ово забрињавајуће, с обзиром да је серија препуна насиља. Радња прати 456 играча, а сваки од учесника је у дуговима, те се опредељују на смртоносни ризик.

Уколико не заврше успешно задату игру, онда су ликвидирани.

На почетку видеа, Кика је истакла како неколико месеци није снимала за Јутјуб, али је одлучила да сада настави, након чега је играла видео-игру са фановима.

''Видимо се у следећем клипу, браћо!'', рекла је Кика на крају снимка. Насмејана и расположена, одавала је утисак да је све у реду.

Није је било неколико месеци

Иако је са својим фановима одржавала контакт и пружала им ''контент'' путем стриминг платформе, она је на свом Јутјуб налогу свој претпоследњи клип (не укључујући кратке исечке), окачила 4. септембра, тачно 3 месеца пре последњег видео-снимка.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.