Поп звезда се на овом догађају појавила као права дива у најелегантнијем издању до сад - белој дугој хаљини и огртачу и с фризуром у стилу Мерилин Монро, а уз холивудску шминку и пластинасту перику, нагласила је и младеж на лицу који понекад прикрива.

На питање новинара да ли је некада планирала да се пријави за избор за мис, Карлеуша одговара:

- Како да не, али никада нисам била довољно лепа. Нисам лепа као ове девојке, али сматрам да поред лепоте оне поседују и харизму, шарм и интелект. Никада нисам имала манекенску линију, али начин на који сам ја донекле у доброј форми не бих препоручила. Имам доста стреса.

Потом је уследило интересантно питање кога то Јелена сматра најлепшом Српкињом данас.

Фото: АТА имагес/Ф.С.

 

- Себе уопште не убрајам у лепе жене, али могу да кажем да сам интересантна. Свакако забавна, никако досадна, а и то неко цени. Србија је позната по изузетно лепим женама. Прва особа која ми је пала на памет је Снежана Савић. Она је класична лепотица као Моника Белучи, али пре ње. Отприлике та словенска, српска лепота, то је нешто што мислим да се изузетно цени.

Фото: репринт ТВ Новости

 

На питање новинара шта више цени - спољашност или унутрашње особине код жена, Карлеуша одговара:

- Изглед је дефинитивно нешто што је кратког даха, а оно што жену чини опасном и неодољивом је управо њен дух и тај неки "X фактор". Имамо пуно лепих жена, али заводнице и фаталне жене су по неком правилу увек посебне и специфичне жене. Ово је мушка планета где владају мушкарци и игра се по њиховим правилима, живимо у мушким ратовима и законима, мислим да жене требају да користе једино лепо оружје, а то је лепота. Ова планета би била савршена да њоме владају жене, не би било ратова, а мушкарци треба у будућности да служе само за продужење врсте, јер нас гурају у апсолутну пропаст.

Подсетимо, избор за Мис Србије одржан је синоћ на Тргу Републике, а председница жирија била је музичка звезда Јелена Карлеуша која је, пред окупљеним званицама - дипломатским кором и осталим припадницима џет-сета, прогласила победницу.

- Много сам узбуђена, а најпре бих се захвалила госпођи Весни де Винчи, што је Београду приуштила праву МЕТ галу. Девојкама сам одушевљена...

Какав професионализам, лепота, грациозност, енергија која је из сваке од њих излазила. Мислим да сте све победнице вечерас, јер ниједна жена не може да буде губитник. Оставиле сте нас без даха - говорила је Јелена, а затим открила ко је Мис Србије за 2024. годину:

- Победница и Мис Србије је дама која се зове Александра Рутовић.

Фото: Новости

 

Ко је Александра Рутовић?

Иначе, Александра има 25 година, у Америци је завршила средњу школу, а у Бечу основне студије и мастер за Интернационални туризам и хотелијерство, а ради као агент за некретнине.

Говори руски и енглески језик.

Од 5 године се такмичила у препонском јахању са жељом да се бори на Олимпијади.

Поштује Бушидо кодекс, кодекс самураја.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

- Ја не желим да ми девојчице завиде, желим да им будем узор. Надам се да ћу бити прави узор њима, да им покажем како треба и надам се да ће те девојке, девојчице, једног дана да остваре свој сан, као што сам ја свој. Ленту није тешко носити... (смех) - рекла је Александра синоћ.

- Највећа подршка су ми били мој отац и његова супруга. Ту су и сестра моја, браћа, имам велику породицу - додала је нова Мис Србије, пише Блиц.

Занимљиво је да је и њена маћеха, Мирјана Божовић, својевремено била прва Мис Србије 2007. године.

Иначе, Александрин отац је Жељко Рутовић, човек који је осуђен због рањавања Предрага Ранковића Пецонија. 

У наставку погледајте како изгледа најлепша жена у Србији за 2024. годину. 

БОНУС ВИДЕО: