Бастијан Швајнштајгер би могао на "рибање" код супруге Ане Ивановић због коментара у уживо преносу током Европског првенства у Немачкој. Некадашњи репрезентативац "панцера" је стручни консултант у домовини, а у емисији посвећеној Еуру одлутао му је поглед ка Георгини Родригез, девојци Кристијана Роналда.

У уторак увече је 39-годишњи српски зет у преносу "АРД-а" током меча је прокоментарисао снимке са рођендана најстаријег сина Кристијана Роналда. Слављен је 14. рођендан, а девојка Кристијана Роналда Георгина Родригез је у врло провокативном издању поклонила дрес Немачке Кристијану јуниору.

- Нешто се ту дешава... Шта ти гледаш? - рекао је новинарки Естер Седклачек.

 

 

Када је схватила да Бастијан не говори о дресу Немачке него о издању Георгине рекла је:

- Ох Басти... У дресу, дрес Немачке!

Бастијан Швајнштајгер има 39 година и од септембра 2014. годинеје у вези са Аном Ивановић. Некадашња најбоља тенисерка света се удала за њега 2016. у Венецији, а у браку имају два сина рођена 2018. и 2019. године. У фебруару 2023. су објавили да чекају још једно дете. Некадашњи немачки фудбалер обожава Београд и редовно је са Аном у Србији, а видели смо га доста пута и на кошаркашким утакмицама Партизана. Ипак, овакви коментари би могли да му направе проблем кући! Погледајте како је Георгина Родригез изгледала:

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: