Наиме, како наводе тамошњи медији, злочин је шокирао државу након што је тело девојчице, која је идентификована само као Роња, пронађено на обали Рајне. Њена мајка (34) и отац (39), пореклом из Авганистана, ухапшени су у међувремену, због сумње да су је убили из части, тачније "да се нису слагали са начином на који живи живот".

Свирепе повреде нађене на телу

Како се даље наводи, њена мајка је пријавила злочин полицији, док се још увек утврђује да ли је место на ком је нађена место и на ком је убијена. Међутим, нема доказа који говоре супротно.

Од среде је јасно да се 15-годишњакиња утопила, док је "Фокус" сада открио да су на телу пронађени трагови насиља, тачније "крварење у вратним мишићима и хематоми на горњем делу тела и екстремитетима".

Стигли резултати обдукције

То је након обдукције потврдио виши јавни тужилац Александар Фасел, што значи да је девојчица највероватније била задављена и претучена пре смрти. Родитељи су наводно признали наводе оптужбе, али још увек нема потврђених детаља због истраге која се наставља.

И отац и мајка живе у граду Пирмазенсу, али су регистровани на различитим адресама. Ћерка је живела са мајком, док 39-годишњи отац има боравишну дозволу, а 34-годишња мајка дозволу за становање.

(Хојте)

БОНУС ВИДЕО: