Naime, kako navode tamošnji mediji, zločin je šokirao državu nakon što je telo devojčice, koja je identifikovana samo kao Ronja, pronađeno na obali Rajne. NJena majka (34) i otac (39), poreklom iz Avganistana, uhapšeni su u međuvremenu, zbog sumnje da su je ubili iz časti, tačnije "da se nisu slagali sa načinom na koji živi život".

Svirepe povrede nađene na telu

Kako se dalje navodi, njena majka je prijavila zločin policiji, dok se još uvek utvrđuje da li je mesto na kom je nađena mesto i na kom je ubijena. Međutim, nema dokaza koji govore suprotno.

Od srede je jasno da se 15-godišnjakinja utopila, dok je "Fokus" sada otkrio da su na telu pronađeni tragovi nasilja, tačnije "krvarenje u vratnim mišićima i hematomi na gornjem delu tela i ekstremitetima".

Stigli rezultati obdukcije

To je nakon obdukcije potvrdio viši javni tužilac Aleksandar Fasel, što znači da je devojčica najverovatnije bila zadavljena i pretučena pre smrti. Roditelji su navodno priznali navode optužbe, ali još uvek nema potvrđenih detalja zbog istrage koja se nastavlja.

I otac i majka žive u gradu Pirmazensu, ali su registrovani na različitim adresama. Ćerka je živela sa majkom, dok 39-godišnji otac ima boravišnu dozvolu, a 34-godišnja majka dozvolu za stanovanje.

(Hojte)

BONUS VIDEO: