На друштвеним мрежама је објављен застрашујући снимак. Жена је, како преноси "Менс јоурнал", провоцирала бика иако јој је скренута пажња да то не чини.

Инцидент се догодио на плажи Ла фортуна у Лос Кабосу, прошле суботе. Локална радио станица је поставила видео на друштвене мреже. На њему се види туристкиња како покушава да покуши своје ствари на плажи и како јој прилази бик.

У почетку све делује наивно, као да неће бити проблема. Међутим, како је жена покушала да отера бика он се све више раздражио и кренуо да је напада.

 

 

- Госпођо, заиста се играте сада. Молим вас не чините то. Молим вас, чује се како један мушкарац покушава да одврати туристкињу од ударања бика.

Напад бика траје 20-ак секунди и за то време бик је жену вукао по плажи. У једном тренутку она је потпуно непомична као да се онесвестила.

На крају је бик изгубио интересовање и отишао. На овој плажи нема стално запослених спасилаца тако да жени нико од надлежних није могао да притекне у помоћ. Надлежни су поново апеловали на посетиоце да не прилазе дивљим животињама како би се спречиле ситуације сличне овој.

(Телеграф.рс)