Na društvenim mrežama je objavljen zastrašujući snimak. Žena je, kako prenosi "Mens journal", provocirala bika iako joj je skrenuta pažnja da to ne čini.

Incident se dogodio na plaži La fortuna u Los Kabosu, prošle subote. Lokalna radio stanica je postavila video na društvene mreže. Na njemu se vidi turistkinja kako pokušava da pokuši svoje stvari na plaži i kako joj prilazi bik.

U početku sve deluje naivno, kao da neće biti problema. Međutim, kako je žena pokušala da otera bika on se sve više razdražio i krenuo da je napada.

 

 

- Gospođo, zaista se igrate sada. Molim vas ne činite to. Molim vas, čuje se kako jedan muškarac pokušava da odvrati turistkinju od udaranja bika.

Napad bika traje 20-ak sekundi i za to vreme bik je ženu vukao po plaži. U jednom trenutku ona je potpuno nepomična kao da se onesvestila.

Na kraju je bik izgubio interesovanje i otišao. Na ovoj plaži nema stalno zaposlenih spasilaca tako da ženi niko od nadležnih nije mogao da pritekne u pomoć. Nadležni su ponovo apelovali na posetioce da ne prilaze divljim životinjama kako bi se sprečile situacije slične ovoj.

(Telegraf.rs)