Она је наводно од овога зарадила 750.000 евра и тај новац је уложила у куповину два стана на Новом Београду.

Фото: М. Лабудовић, Инстаграм принтскрин/сф__фасхион__стyле

 

Бивша кућа Вуксановића важи за једну од најлуксузнијих у том делу града. Некретнина је на два нивоа и има 200 квадрата, а у дворишту је базен.

- Након развода од Аце, Соња је неколико година живела с ћеркама у тој кући, али, као што је познато, некретнина с двориштем захтева много времена за одржавање и доста улагања, па је то био један од разлога зашто је одлучила да је прода. Купио ју је један естрадни менаџер. Од добијеног новца, Соња је могла да приушти два стана - каже извор.

Соња већ неко време живи с ћеркама у новом стану који се налази у близини луксузног насеља, где има бутик. Други, који је на само неколико метара удаљен, издаје. У тој згради, иначе, живи Мелина Џиновић.

Лукасова бивша жена је некретнину, у коју се преселила, сама опремила уз помоћ старије ћерке Софије, али је ослушкивала и жеље млађе Викторије.

- Део намештаја је пребацила из старе куће у нови стан. Локација је одлична, презадовољна је. Све јој је близу и уопште се није покајала због своје одлуке да се пресели - завршава извор.

(Курир)