Оља Црногорац, синоћ је преживела праву агонију на лету Цирих - Београд. Како је водитељка и сама рекла она је мислила да су то њене последње секунде живота, а све је трајало 40 мин.

Фото: Принтсцреен Инстаграм / монтенегрина_о

 

Водитељка је јутрос на свом Инстаграм профилу поделила фотографију из стана и тада написала како, након синоћне агоније више није исти човек. После фотографије, огласила се видео клипом у ком је до детаља објаснила шта се дешавало у авиону.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм ољамонтенегрина

 

- Цирих - Београд, лет је каснио због невремена. Када смо полетели, наводно имали смо проблем са прекомерном количином пртљага. Али, сексић је настао тек касније... 5 минута након полетања. Људи 40 минута пакла, ја сам размишљала како све може да нестане све у трену. За шта се мучимо,боримо и трудимо, желимо нешто са оставимо, а онда само нестанемо, остане пепео за нама - почела је Оља своју причу

- Ја сам се једина чула, људи су ћутали у авиону. Грлила сам колена, црвене флеке су ми изашла и опет сам навукла страх, а таман сам рекла ма шта буде биће. Ово ми је одузело сигурно 10 година живота - рекла је водитељка на друштвеној мрежи Инстаграм.

Курир