Водитељ Зоран Пејић био је гост једне телевизијске емисије где је, између осталог, говорио о свом браку са певачицом Златом Петровић, са којом се разишао у пријатељским односима, међутим сад је открио непознате детаље из њиховог породичног дома, који је у то време био нарушен јер је обоје понела слава и новац, док је у свему томе испаштао њихов син Јован, који је био запостављен од стране родитеља и који је време проводио са кућном помоћницом. 

Фото: АТА имагес

 

- Ми смо тог тренутка били најлепши брачни пар, били смо јако успешни. Народ нас је прихватио и заволео, и њу и мене, ишли смо на турнеје. Ми смо се изгубили у тој слави, Злата и ја нисмо лоши људи, али смо се изгубили у слави, у том новцу, запоставили смо породицу. Ја сам проводио време у кафанама, она са другарицама, мој Јован је имао кућну помоћницу и жену која са њим спава. Ми смо све били, само нисмо били муж и жена, само онда када дођемо кући. Ми смо то сами упропастили, а пошто смо свесни да смо упропастили, хајде да онда будемо људи - рекао је Пеја, који је признао да је са другом женом покушао другачије да живи у односу као са Златом, али да се ни то није показало као добро:

Фото: АТА имагес

 

- Код Злате се десило то да нас је слава пореметила, а овде је било да смо 24 сата заједно били и да је нестала љубав. Када је нестала љубав, попили смо кафу и то је то. Растали се као два велика друга и пријатеља уз дивне пријатељске реченице. Ја се са бившима не мирим, стара пословица каже: "Колач кад се сломи, не може више да се залепи и да буде стари" - признаје Пеја. 

Република