Глумац Андрија Кузмановић озбиљније је почео да зарађује тек са доласком филма “Монтевидео”, након којег се одвојио и почео да живи сам.

Кузмановић је својевремено истакао да му је немаштина ипак била велика животна школа, а да је у више наврата био принуђен да позајмљује новац.

- Једно време од моје сестре Симоне. Она је већ радила јер је 11 година старија од мене. Ја сам тада радио у позоришту и имао од 12.000 до 18.000 динара зараду. Али то је било неко време такво. Свако неко време носи своје ситуације. Лепо би било да се данашњи клинци исцимају више за себе и за породицу. Ником не цветају руже. Ја сам дуго живео код мојих, док сам завршио факултет, па док сам кренуо да радим... Онда је дошао “Монтевидео” и почео сам да зарађујем и будем самосталан, да имам услова да се одвојим и живим сам. Рад, труд и велика жеља за послом, мислим, да ће сваком да донесе боље сутра.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Како каже, свестан је да мора да ради и да користи добре прилике, с обзиром на то да редитељи воле да сарађују са њим. Нуде му улоге у којима може да покаже свој раскошни таленат.

- У животу мораш да се лишиш неких ствари зарад неких других. Усредсредио сам се на рад. Последњих неколико година, хвала богу, радим лепо, али ова година је баш радна. Доста се чекало. Доста се пројеката преклопило. Један је требало да почне у фебруару, други у мају, трећи у августу. Међутим, због короне, све се то преклопио. Радим филм “Златни дечко”, серију и филм “Тома”, где је остало два дана доснимавања, као и серију “Златни дан” - каже Андрија.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: