Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић тренутно се налази у Минхену заједно са ћерком Анастасијом и пријатељима Гудељима.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Цеца са наследницом и породицом Гудељ заједно прати Европско првенство у фудбалу, а како истиче, омиљени фудбалер из наше репрезентације јој је без премца њен зет Немања Гудељ.

- Сјајно се проводим у Минхену, на наговор моје ћерке сам овде, ту смо да бодримо нашу репрезентацију. Прелепи су ми утисци са утакмице Словенија - Србија. Сликала сам се са свим навијачима Словеније, са навијачима из Србије. Тачно се види велика љубав између Словенаца и Срба - сумирала је Цеца утиске из Минхена.

Цеца се присетила времена када водила фудбалски клуб "Обилић".

- Имам и неког пређашњег искуства, разумем се у фудбал, водила сам и фудбалски клуб. Те ствари се никад не забораве, Фудбал је највећа зараза која постоји. Док сам водила клуб запоставила сам у своју каријеру, јер то је страст. Против Словеније нисмо играли као против Енглеза. Плашила сам се да не изгубимо. Мислим да ћемо против Данаца да се консолидујемо, да ће прорадити српски инат, Много њих приватно познајем, знам колико им је ово битно. Сматрам да ће дати све од себе. Некад је и божија воља у питању.

Цеца каже да јој је подједнако стресно када гледа зета на фудбалском терену, као и сина Вељка Ражнатовића у бокс мечу.

- Исто ми је стресно кад гледам Вељков бокс меч и репрезентацију. Волим кад моја земља побеђује, а исто тако кад мој син побеђује. Мало ми је стресније кад Вељко боксује јер је опаснији спорт, а овамо ми игра зет, не могу да вагам - рекла је она, па открила да познаје лично момке из репрезентације.

- Немања Гудељ ми је најомиљенији фудбалер. Игром случаја знам наше фудбалере. певала сам многима, неке сам упознала преко Немање и Анастасије, нећу никога да фаворизујем. То су све момци, велике патриоте.

- Свесни смо да у пару не могу да играју Митровић и Влаховић, на велику жалост, два сјајна играча, мислим да ми имамо проблем са везним редом. Имамо одбрану која је изгинула свих ових утакмица, проблем је везни ред. Мој му је савет да се мало позабави везним редом и у зависности од екипе до екипе, са неком екипом морате играти на контру, са другом офанзивно. Кад је офанзивно стављаш офанзивце, кад је нека је нека опаснија екипа, мораш мало да се затвориш, да чекаш из контре да даш гол. Али ја нисам тренер, ја сам певачица и врло успешно радим тај свој посао, али ми смо Срби и сви волимо да будемо тренери.

Курир