За кућу надомак Херцег Новог, Милош Бојанић може да узме до два милиона евра, а сада је за медије открио како замишља живот без куће у којој је провео толике године.

Милош Бојанић: "Јахту купујем због бесплатне струје"

Милош је открио и како планира да проведе остатак свог живота.

Фото: АТА имагес

 

 

- Желим да остатак живота будем на води и катамарану да крстарим са својом Бранком. Оно што уловимо, то ћемо и да једемо (смех). Јешћемо рибу, купићемо парадајз, лук, кромпир, маслиново уље, мали гумени чамац за набавку осталих ствари. Имамо струју бесплатно, због тога ја то купујем, зато што је струја бесплатна (смех). Направићемо панеле и имаћемо струју, све што нам треба, фрижидере и полако, рекао је Милош који не мари за потенцијалне коментаре који осуђују његов начин живота.

На констатацију новинарке да ће после сви да пишу да Милош Бојанић једе лук на јахти, био је веома јасан:

- Како да једемо рибу без прелива са белим луком? У најексклузивнијим ресторанима, не може ниједно јело да се направи без црног лука. Бели лук је најздравије поврће, а одмах за њим црни лук.

Иако планира да купи јахту, тврди да са Црногорског приморја не иде.

- Ја не идем из Баошића, ја не идем из Црне Горе. Могао сам на било којој тачки света да купим кућу или плац, али не, истакао је певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/Directors Guild of America

 

 

Бојанић је пре неколико година замало продао кућу на мору, када се због једне ситуације са унукама предомислио.

- Оне су толико показале неку љубав према овој кући, чак је Бојана рекла: "Деда, ово никада нећемо продати, ова кућа мора бити најлепша у Баошићима и када се ја запослим ја ћу ти дати паре", то је мене убило, са сузама у очима је испричао Бојанић који је у последњем тренутку преломио.

- Оне су четири пута померале карту, нису могле да оду одавде. Пред крај те сезоне мени је дошао човек који је довео заинтересоване купце, али ја понесен причом моје најстарије унуке, кажем им да кућа није на продају. Испричао сам им шта је моја унука рекла и тако нисам продао ову кућу и купио на Флориди, рекао је певач и открио да је баш по унуциној жељи реновирао целу кућу.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: