Драгана је открила да је на дан када је родила ћерку Зои сазнала да има тумор.

- Знате како је било?! Бомбардовање... 11. 4. 1999. нисам никада могла да пишем о овом периоду мог живота. Један је од тежих. Муж у војсци, тата остаје у Србији, а ми жене саме одлазимо у Ловеч јер је тата тамо био фудбалски тренер. Пошто сам у деветом месецу, позлило ми је у авиону, слећемо и хитан порођај... Остајем сама у болници међу непознатим људима, не знам језик, остављају ме не мислећи да ћу се за пола сата породити. Раније доста... И тада креће пакао.

- Она је једино била добро... Моја Сара. Умирем лагано од болова и још ми саопштавају да имам тумор на панкреасу и акутни панкреатитис. Ок. Постпорођајна депресија следи и нећу више ништа. Нећу ни да живим... После две недеље прихватам њу и тада креће мој ролеркостер са Зои. Како она каже: "Мајка, ја не знам шта ти више није јасно", када је било шта питам...

- "Па ниси ме родила када треба, а не нешто друго", и нека.... Волим што је своја, волим што зна шта неће, обожавам што је урадила све оно што ја нисам смела, што ми је као мала рекла: "Хоћу само онако како ја хоћу, слагала се ти или не"

"Било је тешко, а данас сам поносна мајка"

Драгана је истакла да су жене веома јаке и да је поносна на саму себе.

- Било је тешко, али сам данас поносна мајка једне самосталне, храбре, интелигентне девојке, једне велике уметничке душе, првенствено исправне и јаке жене - написала је сестра Наташе Беквалац прошле године на Инстаграму.

Иначе, Драгана је данас успешна предузетница, и има две ћерке са супругом Михајлом Шекуларац. А иако гази шесту деценију изгледа невероватно и добија бројне комплименте на рачун свог изгледа.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: