Чим кажете "кућни љубимац" помислите на куче, маче, канаринца... неки, авантуристички настројени власници у тераријумима држе змије или гуштере, али једна жена је "прешла игрицу" јер гаји пацове.

Мишел Рејбон је пензионерка из Америке која има 50 - словима: педесет пацова у свом стану. "Јако су умиљати", понекад агресивни, али "сви који дођу у њену кућу, сигурно се заљубе у њихове бебе".

Дакле, ова "радост" - или агонија од штеточина за све остале, почела је 2018. године када је Мишел удомила неколико пацова. Тих неколико пацова је добило бебе и коначни збир је 25 мужјака и 25 женки.

За Мишел је сазнао цели свет када је решила да на друштвеним мрежама објави како се њени љубимци купају. У судопери.

Погледајте:

- Они су моје бебе, не могу да погреше. Свако од њих има своју индивидуалну личност, тако да ми неколико пацова истиче више од других. Веома су друштвени и када их нахраните, сви дотрчавају. Неке ћете знати ако нису тако пријатељски настројени, а неки су много љубазнији. Добила сам их од узгајивача у Тексасу, а када сам се преселила у Калифорнију, овде није било узгајивача пацова. Зато их имам толико јер сам их узгајала због темперамента само да бих могла да их продам другим људима који воле пацове. Онда сам престала да их продајем и сада су моји љубимци, зато их имам толико. Има их много - рекла је Мишел, преноси Мирор.

Када посетиоци уђу у Мишелин дом, често су шокирани бројем пацова на које наилазе, али Мишел тврди да их њене бебе често освајају.

- Неки људи имају предиспонирану идеју о пацовима, мисле да су прљаве, болесне животиње. Сви моји пацови имају добар темперамент, па ћу некога упознати са једним од њих и обично их освојим, или их пацови освоје. Али неки људи једноставно не могу да прођу кроз идеју о стигми. Многи људи су променили мишљење и изненађујуће их желе као кућне љубимце.

БОНУС ВИДЕО: