Док су неки хороскопски знаци познати по својој лојалности и верности, други су склонији флертовању и неверству. Ови знаци често траже узбуђење и авантуру, а лојалност им није јача страна. Хајде да сазнамо који су хороскопски знаци склони неверству и зашто им је тешко да остану верни једном партнеру.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Близанци су познати по својој свестраности, радозналости и друштвености. Под владавином Меркура, планете комуникације и интелекта, Близанци су стално у потрази за новим искуствима и изазовима. Њихова превртљива природа и потреба за стимулацијом често их доводе до неверства, пише Индеx.

Близанцима је тешко да остану верни јер им рутина и монотонија брзо досаде. Увек траже нешто ново и узбудљиво, а то се односи и на њихове љубавне односе. Њихова жеља за авантуром и флертом може их довести до неверства кад год се за то укаже прилика. Склони су флертовању и често уживају у пажњи других, што може изазвати проблеме у њиховим односима.

Стрелац

Стрелчеви су познати по својој љубави према слободи, авантурама и истраживању. Под владавином Јупитера, планете експанзије и среће, Стрелчеви су стално у потрази за новим хоризонтима и искуствима. Њихова потреба за независношћу и слободом често их доводи до неверства.

Стил