Доследна, реална, одлучна, упорна, стабилна, бескомпромисна, издржљива, толерантна, тврдоглава, чулна, одговорна, брижна, способна, заводљива, снажна, фокусирана – све то описује жену рођену у знаку Бика.

Но њена највећа снага лежи у два победничка квалитета које поседује – осећајност и стрпљивост. Благе је нарави, али то не значи да се њоме може манипулисати – о много чему има чврста мишљења која се тешко могу променити – а покуша ли неко ‘тестирати’ њене границе пробудиће њен ватрени темперамент.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, жена Бик избегава показивати свој темперамент јер у животу тежи равнотежи и сигурности. Воли природу и највише од свега жели живети у угодном и разнобојном окружењу. Није авантуристкиња и не воли ризиковати због чега се не зна најбоље носити с наглим променама.

Боље функционише у рутини и једноличности, због чега готово никада не тражи сама велике животне промене већ их изазову неки спољни фактори. Ипак, каква год јој искуства живот донесе брзо учи из њих и врло вероватно неће двапут поновити исту грешку.

Везе

Један је од најпреданијих и најоданијих хороскопских знакова. У везу никад не срља, јако јој је важно у потпуности упознати партнера и бити сигурна да је изабрала оног правог пре него се обавеже и упусти у озбиљну везу. А једном када се обавеже, то је вероватно заувек.

Фото: Профимедиа

 

 

Мушкарац који је жели освојити мора бити спреман на доста удварања и завођења јер то је пут до срца ове жене. Онај који је освоји добиће јако пуно јер жени рођеној у овом хороскопском знаку у природи је бринути се за друге, због чега ће се у вези трудити давати што више све док јој је партнер одан и веран и док јој пружа осећај сигурности и заштите. Многи који су проживели то искуство, описују жену Бика као очаравајућу љубавницу.

У љубави најбоље се слаже с Раком, Девицом, Јарцем и Рибом.

Пријатељство

Имате пријатељицу која вам је у споменар у основној школи написала „најбоље пријатељице заувек“? Ако сте годинама после и даље најбоље пријатељице велика је шанса да је та пријатељица рођена у знаку Бика. Своја пријатељства схвата озбиљно, негује их, а својим пријатељима несебично се посвећује те им остаје лојална.

Заузврат, од пријатеља очекује једнаку лојалност и ако буде тако пријатељство ће трајати заувек. За срећу није јој потребна хорда пријатеља, њен је мото квалитета пре квантитете, и то вреди за већину подручја њеног живота, не само пријатељство. Људе који јој се не свиђају пре ће игнорисати него започињати свађу с њима.

Изглед

Велике, експресивне очи са спуштеним капцима, пуније сензуалне усне, витак, елегантан врат, шири грудни кош и крупнија грађа неке су од физичких одлика типичне жене Бика. Врат је део тела којим влада овај знак па је код жена Бикова врло често изражајан и воле га истакнути огрлицама, ланчићима, шаловима, марамама.

Фото: Профимедиа

 

 

Грађа тела обично је робуснија те су средње висине или мало испод просека. Лице је обично четвртасто равних црта, док је глава прилично округла. Имају мање уши приљубљене уз главу те округлу, некад и буцмасту браду са шармантном рупицом. Нос је обично краћи с подигнутим врхом и проширеним ноздрвама. Красе их благе и нежне очи те поглед ‘као у псића’ и припадници јачег пола тешко одолевају заводљивом шарму којим те очи зраче.

Већина припадница овог знака може се похвалити одличним стасом те и у старијој доби изгледају младолико, свеже и снажно.

Стил

Њен животни мото квалитета пре квантитете снажно је очитава и у њеном одевном стилу. Купује само квалитетну робу сашивену од најфинијих материјала, а позната је и по својој склоности дизајнерској одећи.

У ормару типичне жене Бика увек ће се наћи костим или одело шивено по мери јер ова жена зна да одећа која савршено пристаје никад неће изаћи из моде. Практичне, отмене и с пуно укуса, Оне ће пре изабрати ципеле на равну пету с дискретним украсом на њима него штикле те беспрекорно сашивене панталоне него мини сукњу.

Њихова суптилност јасна је и у избору боја које преферира, редом неутралне и пастелне попут беж, боје слоноваче и каки са смеђим или златним акцентима. Међутим, одлично јој стоје и ружичаста и зелена.

Што се тиче фризуре и маке-упа, њен заштити знак су ‘смокеy еyес’ и дуга, раскошна коса. Никад јој није жао дати више новаца како би њена коса била што лепша, а најдражи су јој производи они који коси дају волумен и лепо мирише.

Жена Бик ће у куповину увек ићи планирано и неће ‘безглаво’ лутати дућанима. При томе ће добро проучити од каквих материјала је та роба израђена јер јефтина синтетика не долази у обзир. Имају и једну симпатичну навику – миришу материјале како би биле сигурне да су природни и квалитетни.

(Задовољна.хр)

БОНУС ВИДЕО: