Сања Малетић породила се данас у 52. години. Певачица је на свет донела девојчицу којој су поносни родитељи дали име Вања. 

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Порођај је протекао у најбољем реду, а беба је на рођењу добила највише оцене. 

Сада се огласила Сањина колегиница, Ћана, која је открила да је за Сањину трудноћу знала само породица и ужи круг пријатеља.

- Нисам чула да се породила. Ја нисам у Србији већ неколико дана, нон-стоп сам на путу, кренула ми је сезона, стварно сам у хаосу. Добра сам са Сањом, али стварно нисам чула да се породила - рекла је певачица, па додала да је Сањина жеља била да се јавно не прича о њеној трудноћи, због свега кроз шта је прошла.

Фото: АТА имагес

 

- Знала сам да је трудна, али је њена жеља била да се о томе не прича у јавности и ја сам то испоштовала. Хвала Богу да је све прошло у најбољем реду. Много се радујем због ње, јер знам колико се намучила да би добила дете. Од срца јој честитам и желим све најбоље - рекла је Ћана за Информер.

Није могла да усвоји дете 

Сања Малетић неколико пута је у јавности говорила о трудноћи, вантелесној оплодњи и борби за потомство.

- Докле год дишем, докле год постоји било каква шанса од Бога и природе, ја сам ту и одустати нећу. Не могу да усвојим дете, већ дуго, ја сам ’73. годиште, људи у мојим годинама не могу да усвоје децу. Имаш своју битку, има ту доста неуспеха, ја да сам успела, ја бих до сада то објавила на сва звона. Кад је човек јавна личност, нема времена да жали ни себе ни ситуацију таква каква је. Човек нема времена да се исплаче и одболује када дође кући из болнице него одмах мора да иде даље и завршава друге ствари, друге обавезе - изјавила је Сања раније за домаће медије. 

Ало