Александра Тадић Ципка је пре 40 дана остала без супруга, Небојше Јарина Стојићевића, који је преминуо од последица инфаркта.

Певачица се након ове трагедије потпуно повукла из јавности, а како кажу њени ближњи она је много тешко поднела његову смрт, јер јој је био прва љубав, велика подршка, и савршен партнер.

Након 40 дана, Ципка је смогла снаге да настави даље, па је на свом Инстаграм профилу објавила слику са својим покојним мужем коју је пратила емотивна порука.

- Мој муж и ја. Мој Нека и његова Мица. Све што смо имали да кажемо рекли смо једно другом за живота земаљског, не за друштвене мреже и јавност. У овом посту неће бити патетике, јер то није мој стил. Само ћу вам рећи да сам захвална Богу што нас је спојио и што смо доживели да смо једна душа, а два тела. Ретке су такве љубави, али постоје. Заједно одавде до вечности - почела је Ципка и наставила:

- Фасцинантно ми је било рачуњање разлике у годинама између нас двоје. Ми смо познати по томе колико нас интересују туђа мишљења и причице, наше је било да будемо то што јесмо и ми смо своје жеље и снове испунили. Чаршијски џукци, остављам вас да развијате филмове у својој глави, јер ви знате све, пуштам вас и да правите сензације баш сте ме фино забавили својим причама. Сладите се оним што ви мислите, верујем да вам је тако лакше, а ми волимо да помажемо људима и да олакшавамо туђе бриге и проблеме. Што се тиче мог посла, певања, настављам где смо стали. Припремили смо свашта нешто ново али отом потом. Знам да има много вас који волите мој рад и због ваше подршке и љубави се враћам и настављам! Живим и певам за мог Небојшу, моју подршку, мог идола, вечну љубав. Јачи смо од судбине - написала је Александра и поделила албум фотографија са супругом.

БОНУС ВИДЕО: